Începeți ziua cu stare de spirit!

Un mic dejun bogat este cel mai bun mod de a începe ziua

Hotelul Class vă va răsfăța cu un mic dejun substanțial și bine echilibrat. Printre preparatele atent selecționate se regăsesc fructe și legume proaspete, preparate reci și calde din carne, o varietate de brânzeturi, sucuri, iaurturi, o gamă largă de muesli și cereale, produse de panificație și patiserie proaspăt coapte. Bucurați-vă de un start minunat dimineața cu un mic dejun bogat. În cazul în care nu sunteți un oaspete al hotelului, dar doriți să profitați de un mic dejun plăcut, suntem mai mult decât bucuroși să vă rezervăm o masă!

Restaurantul international ``Esco`` vă oferă o selecție de specialități și mâncăruri tradiționale. La sfârșitul unei zile de succes scapă de agitația orașului și reîncarcă-ți bateriile în barul din lobby.

Program restaurant: Lu - Vi 7 - 10 / Sa - Du 8 - 11

Rezervă o masă

Meniul zilei 1

Alege 1 aperitiv și 1 fel principal
  • Aperitive

  • Salată Caprese

    • 180 gr.

    Mozzarella cu roșii, balsamic și busuioc

  • Salată Caesar

    • 230 gr.

    Cu salată romaine, crutoane, parmezan, dressing Caesar, bacon

  • Supă cremă de ciuperci

    • 250 ml.

    Servită cu crutoane de pâine

  • Fel principal

  • Sarmale

    • 400 gr.

    Carne tocată în foi de varză acră, ardei iute și mămăligă

  • Tocană de vită

    • 300 gr.

    Cu orez la abur

  • Cotlet de porc

    • 350 gr.

    Servit cu cartofi prăjiți si salată de varză

Meniul zilei 2

Alege 1 aperitiv și un fel principal
  • Aperitive

  • Aripioare de pui prăjite

    • 6 bucăți
  • Salată orientală

    • 250 gr.

    Cu cartofi, ou, ceapă, castraveți murați, măsline

  • Consome de vită

    • 250 ml.
  • Fel principal

  • Ardei umplut tradițional

    • 250 gr.
  • Paste Carbonara

    • 350 gr.

    Cu bacon, branză și sos cremos

  • Șnițel de porc

    • 280 gr.

    Servit cu cartofi prăjiți și salată de varză

Meniul zilei 3

Alege 1 aperitiv și 1 fel principal
  • Aperitive

  • Salată grecească

    • 250 gr.

    Cu roșii, castraveți, salată verde, măsline, branză

  • Supă cremă de brocoli

    • 250 ml.
  • Risotto cu ciuperci

    • 200 gr.
  • Fel principal

  • Spaghete Bolognese

    • 400 gr.

    Cu carne tocată, sos de roșii și parmezan

  • Stroganoff de pui cu cartof copt

    • 350 gr.
  • Tocană de ciuperci

    • 250 gr.

    Servită cu orez la abur

Rezervă o masă

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.