Bun venit la Class Hotel

Clasificare 4 stele în centrul business al Bucureștiului

Hotelul nostru de patru stele dedicat pentru business și centru de conferințe, cu o zonă de Leisure complet echipată, este localizat în zona de Nord a Bucureștiului, la doar 10 km de Aeroportul Henri Coandă, și satisface nevoile tuturor celor care apreciază calitatea și confortul, precum și intimitatea.
De la experiențele culinare tradiționale românești sau internaționale la evenimente adaptate impecabil, hotelul nostru oferă experiențe personalizate și oferă un echilibru perfect între ``senzația de a te simți ca acasă`` și relaxare pentru călătorii de afaceri, familii sau turiști romantici deopotrivă. Fiind o afacere de familie de peste 14 ani, Class Hotel privește vizitatorii săi ca oaspeți individuali - cu noi nu sunteți doar un număr, iar personalul prietenos va face totul pentru a vă asigura o experiență convenabilă și de succes. Suntem suficient de mici pentru a ne păsa și suficient de mari pentru a vă deservi toate nevoile!

Contact
IMG_8116

Descoperă ofertele noastre

Speciale!

Descoperiți selecția noastră de pachete speciale de cazare și servicii, la prețuri avantajoase și apreciate de toți clienții noștri.

Oferim pachete romantice care includ diverse servicii suplimentare pentru două persoane, pachete de weekend și multe altele!

Detalii

Dine & Enjoy

Restaurantul Class Hotel

Echipa noastră culinară oferă o varietate de arome apetisante locale și internaționale de care vă puteți bucura în fiecare zi. Restaurantul internațional ``Esco`` vă oferă o selecție de specialități și mâncăruri tradiționale. La sfârșitul unei zile de succes scapă de agitația orașului și reîncarcă-ți bateriile în barul din lobby. De asemenea, vă punem la dispoziție o terasă de vară primitoare, unde vă puteți crea peisajul perfect pentru a vă începe ziua, ascultând pasările cântând, privind jocul peștilor în iazul propriu, împreună cu aroma încântătoare a cafelei de dimineață.

Program restaurant: Lu - Vi 7 - 10 / Sa - Du 8 - 11

Meniul nostru

Centrul Wellness & Spa

Pentru că fiecare oaspete are nevoie de relaxare și pentru că scopul Hotelului Class este să satisfacă toate nevoile dvs., am creat Centrul de wellness și de fitness Class, cu echipamente profesionale de gimnastică, saună, piscină, jacuzzi și sală de masaj.

Detalii